Apa lett a Harry Potter egykori színésze, Devon Murray - Fotó

színész apaság Harry Potter Devon Murray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb gyerekszínész nézett apai örömök elé: a legifjabb varázslóbaba kisfiú lett.

Évtizedek teltek el a Harry Potter első része óta. Időközben a vöröshajú Rupert Grintnek kislánya született, a Dudleyt alakító Harry Melling pedig felkapott színész lett, és már 31 éves.

Devon Murray, aki anno Seamus Finnigant játszotta, súlyos depressziója miatt nem tudott tovább dolgozni a filmes szakmában. Ma már szerencsére jól van, sőt, a napokban született meg első gyermeke, akit Cooper Michaelnek neveztek el.

A Harry Potter egykori gyereksztárja január 2-án lett apuka, posztjában kisfia születéséről, és arról írt, számára milyen ijesztő volt a szülés. A kis Cooper három kilót nyom.

"Mindketten jól vannak most, egy hosszú vajúdás és a végén lévő ijesztő pár perc után. Még mindig nem fogtuk fel, hogy van egy kisfiunk. Alig várom, hogy csodás emlékeket gyártsunk Shannonnal és Cooperrel, ahogy egy családdá válunk...

- olvasható a posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.