II. Erzsébet lépéseket tett: szerinte Meghan és Harry szégyent hoz a családra

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
tiltás II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle esemény Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nagyon elmérgesedett a viszony II. Erzsébet királynő és Harry-ék között, ezt igazolja az is, hogy a brit uralkodó nem engedélyezte, hogy a királyi családból kivált pár részt vehessen egy számukra nagyon fontos eseményen. 

Novemberben van egy nagyon fontos ünnep, amelynek a napján a háborús hősökről és a háborúban elhunytakról emlékeznek meg az emberek. A korábbi években Harry mindig beszédet mondott illetve a koszorúzáson is részt vett az emlékezés napján.

A legutóbbi alkalommal azonban II. Erzsébet brit királynő megtiltotta neki és Meghannek, hogy részt vegyenek a nyilvános megemlékezésen.

A királynő szerint nagyon rossz fényt vett a brit királyi családra Harry és Meghan szereplése ország-világ előtt. II. Erzsébet akkor lenne a legboldogabb, ha a házaspár végleg eltűnne a családja életéből - írja a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.