Szívszorító vallomás Aigner Szilárd özvegyétől: "Meghalt a kislányunk..." - Videó

halál özvegy gyász Pártai Lucia Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már évek óta nem állt kamerák elé Aigner Szilárd özvegye, Pártai Lucia, aki a mai napon ünnepli 60. születésnapját. Életében a sok öröm mellett sajnos bőven akadnak fájdalmas emlékek is, ezekről mesélt. 

Az özvegy most őszintén beszélt arról, hogyan tudták feldolgozni Szilárd elvesztését, aki a 70. születésnapja utáni napon, 2016. június 6-án halt meg. Lucia a mai napig büszke arra, mennyien szerették a férjét.

Arról is mesélt, mennyire imádja a hivatását, az időjárás előrejelzésekkel kel és fekszik. Azt mondja, férjével is ez hozta őket össze még a nyolcvanas években. Kapcsolatuk sok nehézséget átvészelt, ami csak még jobban összekovácsolta őket.

"Sajnos sokszor volt az életünkben jelen a halál, a nagyszüleim elvesztése nagyon mélyen érintett, nagyon közeliek voltunk. Meghalt a kislányunk, ő 20 napot élt, utána elvesztettem az édesapámat, aztán pedig Szilárdot. Kicsit azt érzem, hogy folyamatosan acélozni kell magát az embernek..."

-mondta Lucia, aki az exkluzív interjúban lányukról is beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.