Hatalmas változás! Ilyen lett Harry, mióta az Államokban él

Meghan Markle boldogtalan költözés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceget nagyon megviselte a rengeteg változás, ami az utóbbi időben történt körülötte. A költözés, a család és közte lévő konfliktus nincs jó hatással a személyiségére, szemmel láthatóan nem érzi jól magát a bőrében. 

Míg Meghan Markle sugárzik a boldogságtól, mióta férjével az Államokba költöztek, addig Harry-t teljesen megtörték az események. Angela Levin királyi szakértő szerint nincs jó hatással a hercegre, hogy rossz viszonyt ápol a családjával - írja a Bors.

Harry herceg az utóbbi időben nem érzi jól magát a bőrében. Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

"Az egykor energikus, huncut és sziporkázó Harry elveszítette a fényét, már teljesen jellegtelen lett. Megfakult, miközben Meghan egyre inkább elemében érzi magát.

Ezek fényében nevetséges, hogy Harry arra tanítja az embereket, hogyan kell élni, amikor ő szemlátomást elvesztegeti az életét" - állítja a szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.