Képtelenek békét kötni, Vilmos és Harry herceg között ismét vita robbant

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
vita Vilmos herceg Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg amiatt aggódik, hogy testvére Harry, Diana nevét akarja felhasználni azért, hogy népszerűbbé tegye saját projektjeit. 

A királyi testvérpár éveken át jó testvéri kapcsolatot ápolt egymással, ám amióta Harry megismerte feleségét Meghan Markle-t, elhidegültek egymástól. Mára odáig fajult a helyzet, hogy amikor csak szóba állnak egymással, óriási vita kerekedik közöttük. A 2020-as év csak még nagyobb éket vert a testvérpár közé, hiszen Harry és Meghan bejelentették a visszavonulásukat.

A két hercegi pár: Meghan és Harry, valamint Vilmos és Katalin Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

Édesanyjuk Diana hercegné idén július elsején ünnepelné hatvanadik születésnapját, aminek emlékére szobrot avatnak majd fel a Kensington-palota előtt. Vilmos attól retteg, hogy testvére saját üzleti sikerei miatt idő előtt leleplezi a szobrot, és visszaél édesanyja nevével. Hiszen az Amerikában élő herceg és felesége, azt tervezik, hogy közös honlapjukon mutatják be először Diana szobrát. Az Archewell névre keresztelt honlapon Harry édesanyja fiaként mutatkozott be, de apjáról nem tette említést. Ezt Vilmos nem nézte jó szemmel, hiszen ő éppen most lépett édesapjuk nyomdokaiba - írta a The Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.