30 percig volt oxigén nélkül a halál torkában a kajakbalesetet szenvedő nő, túlélte

halál csoda baleset Menyország kajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Neal 30 percen keresztül  lebegett élet és halál között, miután felborult a kajakjával egy vízesés kellős közepén. Mikor rátaláltak lila volt és püffedt a teste, csodával határos módon életben maradt. 

Mary Neal 22 évvel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet Chilében, amikor kajakjával egy vízesésben felborult. Amikor a vízesésen túl rátaláltak az egész teste lila volt és fel volt püffedve. Akkor már 30 perce nem jutott oxigénhez - írja a Daily Star.

Csodával határos módon élte túl a kajakbalesetet a nő (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock / Készítette: Rock and Wasp

"30 percig voltam oxigén nélkül és a túlélési esélyeim a nullával voltak egyenlőek. Arra semmi esély nem volt, hogy megúszom agykárosodás nélkül, pedig mégis így lett"

- mesélte a Netflix új dokumentumfilmjében Mary.

Ő úgy gondolja, hogy abban a 30 percben sorsfordító és lélelemelő csoda történt vele.

"Abban a fél órában nem éreztem fájdalmat, félelemet és nem pánikoltam. Sokkal jobban életben voltam, mint valaha" - idézte fel az emlékeket a túlélő.

"Azt éreztem, hogy a lelkem elhagyja a testemet és felszáll egészen a menyországig. Ott egy csoport valakikkel találkoztam, nem is tudom hogy hívjam őket, lelkekkel, emberekkel, lényekkel. Nem ismertem fel őket, de azt éreztem, hogy van közünk egymáshoz, ott lehetett közöttük a nagypapám is, aki születésem előtt elhunyt" - mesélte a felfoghatatlant Mary.

Ez a csoport, akiket Mary említ egy virágos ösvényen kísérték tovább, úgy érezte, hogy a menyországban van. Majd egyszer csak azt mondták neki, hogy nem maradhat itt tovább, neki még dolga van a Földön. Ezt követően találtak rá a kajak csapat többi tagjai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.