Megszólalt a 15 éve elhunyt válogatott labdarúgó, Zavadszky Gábor özvegye

Forrás: instagram.com/zavadszkymoni -
özvegy Zavadszky Gábor Zavadszky Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2006 elején, Cipruson hunyt el tragikus hirtelenséggel Zavadszky Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi középpályása. Özvegye, tizenöt évvel később így emlékszik gyermekei apjára.

"Hosszabb idő volt a veszteségünk feldolgozása, de azt gondolom, ma már elfogadtuk és megtanultunk együtt élni vele. Feldolgozni valószínű, soha nem fogjuk, de ma már nyugodt, kiegyensúlyozott az életünk. Ez a típusú gyász már nem olyan, mint korábban. Régebben, ha jöttek az ünnepek, mindig fájdalom öntött el bennünket, most már amolyan melegségérzetet ad, ha a férjemre gondolunk, akár a születésnapja kapcsán, vagy ha állunk a sírjánál a temetőben. Gyakran érezzük úgy, Gábor a mai napig velünk van, támogat minket" - mondta Zavadszky Mónika a Blikknek, aki arról is beszélt, hogyan birkózott meg ikerfiai - a ma már 21 éves Norbert és Roland - nevelésével.

Zavadszky Mónika és ikerfiai 2019-ben Forrás: instagram.com/zavadszkymoni

"Gondoskodni kellett róluk, nevelni és támogatni őket. Ez hatalmas felelősségel járt, ugyanakkor motivált is, hogy mindig többet tegyek. Ma már azt gondolom, nyugodtan mondhatom, hogy sikerült, mert nagyon szuper felnőttek lettek, biztos vagyok benne, hogy az apukájuk is elképesztően büszke lenne rájuk. Ahogy én is az vagyok.Kicsit meg is könnyebbültem az elmúlt években, amikor már érezhettem, sínen vannak, bár valószínű, egész életemben aggódni fogok miattuk. Egyre kevesebb feladatot kell megoldanom velük kapcsolatban, sokkal inkább partnerek és támogatnak. Érdekes, amikor kezelnem kellett a napi terheket, akkor nem éreztem a fáradtságot, ezzel csak mostanában szembesülök, amikor már nincsenek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.