Döbbenet: ezzel a trükkel csábította ágyába Diana hercegnő Károlyt

Forrás: Getty Images/WireImage/Anwar Hussein -
szex Károly herceg Diana hercegnő Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi családról megjelent könyv szerint Diana kénytelen volt trükköket alkalmazni, ha szexre akarta csábítani férjét. Barátai azt tanácsolták neki, vegyen fel olyan parókát, amelyben Kamillára hasonlít.

Álompárnak hitték sokáig Diana hercegnét és Károly herceget, ám a valóság teljesen más volt. A pár kapcsolata nagyon megromlott Vilmos és Harry születése után, a férfi ugyanis Kamillát szerette. A pletykák szerint olyannyira rossz volt a viszony köztük, hogy Károly már nem is kívánkozott Lady Diana ágyába.

Károly és Diana viszonya megromlott a gyerekek születése után. Forrás: Getty Images/WireImage/Anwar Hussein

A királyi család hivatalos életrajzírója, Robert Lacey új könyvében arról ír, hogy a hercegné gyakran osztotta meg bánatát a barátaival. Elmondta nekik, arra gondolt, hogy leitatja férjét, hogy szexeljen vele.

Ám a barátok ezt nem tartották jó ötletnek, egyikük viszont azt javasolta, talán ha hasonló parókát viselne, mint Kamilla frizurája, akkor működne a dolog. A pletyka szerint ezen Diana először jót nevetett, de később megpróbálta bevetni a trükköt – írta a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.