Vajna Timi nyílt levélben tette helyre az őt pocskondiázókat

Vajna Timi gyász Andy Vajna nyílt levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna özvegye, Vajna Timi nyílt levélben vallott az Andy halála óta eltelt időszakról, ami nagyon nehéz volt számára. Magányos volt és depressziós, ám most örül, hogy végre sikerül továbblépnie.

Az aspeni síparadicsomból jelentkezett be Vajna Timi, fiatal, sármos kedvesével, Zolival. Ez kiakasztotta a követőit, többen azzal vádolták, hogy nem is gyászolja Andyt, nem is volt szerelmes belé. Timi nyílt levélben reagált a vádaskodásokra:
"Most, január 20-án lesz két éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránt érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és minidg gondolok rá, senki sem tudja a helyét a szívemben elfoglalni. Egy évig depresszióba estem és tisztelettel gyászoltam, illetve gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van, és muszáj továbblépni, különben öngyilkos lesz. Az Instagram nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat" - idézi Vajna Timit a Borsonline-t, akik Timi legjobb barátnőjét Baranyi Rozit is megkeresték a nyilatkozattal kapcsolatban.

Rozi is igazolta, hogy Timi valóban nagyon nehezen élte meg az elmúlt időszakot:
"Tény és való, hogy Timi nehezen élte meg férje elvesztését. A gyász feldolgozásában új párja, Zoli nagyon sokat segített, nem hiába, hogy megismerkedésük óta éjt napallá téve együtt vannak. Ő az a bizonyos legjobb barát, akire Timi is utalt. Zoli nem csak Timit, hanem Andyt is jól ismerte, ráadásul komoly családi háttérrel rendelkezik, úgyhogy szerintem méltó utódja lehet Andy Vajnának."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.