Ismét kiakadt: kifejtette véleményét a 70 kg feletti nőkről Schobert Norbi - "Kellő zsír és sonka a fizikai vágyadhoz? Gratulálok! Én szégyellem magam!"

súly nők Schobert Norbert beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbert Facebook-oldalán fakadt ki egy népszerű bejegyzés miatt, miszerint "70 kg alatt nincs jó Nő! A csontokat a kutyáknak! A húst a férfiaknak!". A fitneszguru nem rejtette véka alá a véleményét.

Közel egy évvel ezelőtt Schobert Norbi közösségi oldalán fogalmazott meg kemény kritikát a túlsúlyos nőkkel szemben. Nagyon sokan kiakadtak. Most hasonló témában fejtette ki ismét a véleményét.

A közösségi oldalán egy bejegyzésben hosszasan részletezte, mi az állásfoglalása azzal kapcsolatban, hogy sokak szerint 70 kg alatt nincs jó nő.

"Az ilyen posztokkal romboljátok le a magukra odafigyelő, igényes Nőket és hagyjátok büszkén az Instán feszíteni pizzával, kólával, jégkrémmel a kézben, a nem sportoló 70 felettit! Betaszítjátok a diabéteszbe, IR-be, szívbetegségbe, mellrákba, depresszióba, az összes hájbetegségbe! Ez Nektek simán megy! Hagyjátok, hogy elfogadja az egészségileg elfogadhatatlant!" - fogalmaz Norbi.

"70 kilótól vagy jó Nő?! Csak azzal jó a szerelem? Kellő zsír és sonka a fizikai vágyadhoz? Gratulálok! Én szégyellem magam! Nőgyalázás lájkolva! Tárgyiasítás! Szexuális segédeszköz kilóra mérve!"

- olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.