Egy könyvesboltban sírta el magát Szabó Győző: ezért omlott össze

gyász barátság Gesztesi Károly Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző számára még mindig felfoghatatlan, hogy Gesztesi Károly már nincsen közöttünk.

A nagyszerű színész, Szabó Győző vendégként szerepelt a Világtalálkozó rádióműsorában, ahol elmondta, hogy még mindig képtelen elfogadni, hogy Gesztesi Károly nincsen többé.

Szabó Győző nagyon jó barátja volt Gesztesi Károlynak Forrás: dfp.hu/Schumy Csaba Tel.:+36309645

"Ő egy nagyon furcsa örvénybe került be. Többek között ő is olyan volt, aki olyan örvénybe csúszott bele mind hazugság, mind egyéb örvénybe, akit egyetlen egy ember hívott fel, és az én voltam. Figyelmeztettem a veszélyekre és mindenre. Akkor elhajtott az anyámba. Aztán megköszönte, hogy így elbeszélgettünk. Ugyanígy felhívtam anno Fenyő Ivánt, hogy hova ez az ámokfutás, ami után most picit át is ugrott a lónak a túloldalára. Én elmondom kollegának is. Elmentem egy könyvesboltba egy karácsonykor könyvet venni, és megláttam a könyvét, majd elkezdtem lapozgatni. (...)

Elbőgtem magam ott a boltban. Nem igen értették, hogy mi lehet. Lapoztam a könyvet, ott volt egy közös fotónk, az volt aláírva, hogy engem tekint az egyik legjobb barátjának. Ezt éreztem és tudtam, de kimondva ez sohasem volt"

- Idézi Győzőt a Bors..

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.