Így él most Szíj Melinda, elárulta, milyen esküvőt terveznek - Videó

párkapcsolat Megasztár Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a Megasztárnak köszönheti a szerelmét. Szíj Melinda és Attila közel tíz éve vannak együtt, és hamarosan esküvőre készülnek.

Szíj Melinda tíz éve tűnt fel a Megasztárban, noha imádta ezt az időszakot, nehezen viselte a hirtelen jött népszerűséget.
Utána kiadott egy lemezt, amely hetekig vezette a toplistákat. Ezt követően eltűnt a nyilvánosság elől, a szinte védjegyévé vált kék pulóvert és a csíkos táskát is maga mögött hagyta. De az éneklés továbbra is az élete része maradt, sőt nem rég elindult egy külföldi tehetségkutatón is.

A rajongók azonban nem feledték őt, nagyon jól esik neki, hogy a mai napig felismerik az utcán. Ráadásul az énekesnőnek a Megasztár hozta meg a szerelmet is, azóta is boldogan élnek Attilával, akivel most vidékre költöztek. Noha nem rég arról szóltak a hírek, hogy összeházasodtak, ez még várat magára, és „spontán" esküvőt terveznek kedvesével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.