Gelencsér Timi már felkészülten indult Dominikára: fontos dolgot vitt magával

Forrás: instagram.com/timella -
Exatlon Hungary Gelencsér Tímea Dominika utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csatlakozott az Exatlon stábjához Gelencsér Tímea, és hamarosan a képernyőn is feltűnik. A sztár ezúttal sokkal tudatosabban pakolt be, és nem feledkezett meg egy nagyon fontos dologról: a görkorijáról.

A Dancing with the Stars különkiadása miatt nem tudott az Exatlon stábjával együtt kiutazni Dominikára Gelencsér Tímea. Ám most csatlakozott hozzájuk, és hamarosan feltűnik a képernyőn is.

„Nagyon jól érzem magam újra itt. Nagyon hiányzott az Exatlon-életérzés, hogy minden nap új izgalmak várnak, minden nap valami új történik, és váratlan fordulat jön. Mindent lehet mondani, de hogy monoton, azt nem, hiába megyünk minden nap ugyanúgy a pályára forgatni, minden nap nagyon más és nagyon izgalmas" - árulta el a Ripostnak.

Ám hozzátette, nem könnyű hónapokig a családja, a barátai és a kiskutyája nélkül élni.
„Mint az elmúlt két évben is, a családom és a barátaim fognak a legjobban hiányozni, illetve Licsi kutyám. Emellett a vezetés és a magyar ételek. Róluk a legnehezebb lemondani, amikor távol vagyok, mert otthon annyira természetes és alap, hogy ott a családom, össze tudok futni bárkivel, hogy a kutyámmal játszom, így mindig nehéz az elszakadás. Az első hónapot eddig mindig jól bírtam, általában a második hónaptól jelentkezik igazán a hiányérzet."

Gelencsér Tímea ismét nekivágott Dominikának. Forrás: instagram.com/timella

Timi most már sokkal felkészültebben vágott neki a nagy kalandnak, tanulva az eddigiekből, idén egyéb fontos dolgok is bekerültek a bőröndjébe.

„Felkészültem a versenyzőkből, összeraktam a szettjeimet, hogy mit szeretnék magammal hozni.

Most már a tavalyi év tapasztalata is segített, sokkal praktikusabban csomagoltam, hoztam magammal görkorit például, ha nagyobb távolságot kellene gyalogolni, akkor azt gyorsabban megtegyem, ételhordó dobozokat, amiben praktikusabban tudok pakolni, de került a bőröndömbe például gluténmentes palacsintapor is.

Szóval igyekeztem úgy pakolni, hogy még komfortosabban érezzem magam távol az otthonomtól"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.