párkapcsolat szerelem Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már szeptemberben felröppent a hír, hogy Tóth Andi ismerkedik valakivel, de akkor nem akart róla beszélni. Most viszont egyre több időt tölt egy titokzatos fiatalemberrel ezt pedig Instagram-oldalán is felvállalta.

Szabó Ádámmal való szakítása óta Tóth Andi diszkréten kezeli a magánéletét, arról sem akart sokat elárulni, hogy szeptemberben elkezdett ismerkedni egy férfivel, aki ráadásul egy virágcsokrot is küldött neki a Sztárban sztár öltözőjébe.

Tóth Andi úgy tűnik, újra szerelmes. Forrás: Origo

„Most van Andi életében egy férfi, akivel randizgat. Nem híresség, egy civil pasi csapja a szelet neki. Jól érzik magukat egymás társaságában" - mondta akkor a Ripostnak Andi egy ismerőse.

Most viszont Instagram-oldalán az látható, hogy az énekesnő egy Zoltán nevű férfival múlatja az időt. Legutóbb sétálni voltak az erdőben, és be is taggelte partnerét, akiről azt gyanították, hogy ugyanaz a gáláns úriember lehet, aki meglepte anno a rózsákkal. A Ripost szerint a férfi a TV2-nél dolgozik, itt ismerkedtek meg.

Ám Andi az Instagramon közölte, Zoltánnal csak barátok, és ez így is marad. Még mindig nyitott tehát a kérdés, hogy most szabad-e a csinos sztár vagy pedig sem?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.