Dévényi Tibor az oltásról: "Nagyon nagy vakcinapárti vagyok"

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
vakcina Dévényi Tibor koronavírus kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dévényi Tibor 74 évesen is kiváló egészségnek örvend, amit annak köszönhet, hogy mindig nagyon vigyázott az egészségére. Ezt a járvány időszakában sem teszi másként, az elsők között regisztrált a koronavírus elleni vakcinára.

Dévényi Tibor nagyon rosszul viselte a tavalyi évben, hogy elmaradtak a fellépései és nem tudott semmilyen formában találkozni a közönségével, a rajongóival. Azonban ma már optimistán néz a jövő felé és bízik benne, hogy hamarosan véget ér a járvány.

A műsorvezető az egészségére is nagyon odafigyel, amint lehetősége nyílt rá, azonnal regisztrált a koronavírus elleni vakcinára.

Dévényi Tibor már nagyon várja, hogy megkapja a koronavírus elleni oltást Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Én már túl is vagyok a regisztráción, nagyon nagy vakcinapárti vagyok. A Retro Rádióban is foglalkozunk ezzel a témával, én leszek a szószóló.

Már kilenc éve oltatom be magam az influenza ellen, ennek is köszönhető, hogy közel 74 évesen is egészséges és energikus vagyok.

Emlékszem, amikor még kisfiú voltam, és néhány súlyos betegség, például a gyermekparalízis esetében oltáshiány alakult ki. Mindenki nagyon aggódott, aztán ezek a betegségek is elmúltak a vakcinától. Persze, most is sokan félnek az oltástól, de bízni kell a szakemberekben" - mesélte a Ripostnak Dévényi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.