Elképesztő látvány! Kiderült, mivel tölti a szabadidejét Varga Viktor - Fotó

alkotás karantén Varga Viktor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor egy percig sem unatkozik a járvány ideje alatt, próbálja minden idejét hasznosan tölteni, amihez nagy segítséget nyújt rendkívüli kézügyessége és kreativitása. 

Varga Viktor számára sem könnyű a járvány időszaka. Rengeteg szabadidővel rendelkezik, amióta a koronavírus miatt nem számolhat a fellépéseivel.

Azonban Viktor a kialakult helyzet ellenére is próbálja kihasználni a művészi hajlamait és szabadjára engedni a kreativitását. Elsőre hihetetlennek tűnik, de nemrég például egy római kaotikus katolikus főpap-császár vértet készített, ami két teljes nap alatt kelt életre a kezei között.

"Azért kaotikus, mert valójában Jézus volt az első szuperhősünk, mégsem tudott igazán sztár lenni a rómaiak idején. Eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha máshogy alakul a történelem és ő nem egy áldozat lesz, hanem egy hős. Mint ahogy most az emberiség is egy áldozat lett a koronavírus miatt, pedig amúgy élhetnénk ugyanazt a boldog életet, mint eddig" - nyilatkozta a Ripostnak Viktor.

Viktor elmondása szerint, csak úgy képes túlélni ezt az időszakot, ha alkothat.

Hozzá kell tennem, hogy az alkotásaimmal való kereskedést nem érzem a reszortomnak, engem maga az alkotótevékenyseg éltet, tehát a legjobb lenne, ha valaki tudna foglalkozni a műveim értékesítésével" - mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.