Igazoltatás közben harapta le a rendőrnő orrát egy 16 éves tinédzser

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
orr rendőrnő tinédzser harapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves rendőrnő, Maddie Hayes orrát visszavarrták és többször meg is mütötték, miután egy fékezhetetlen tinédzser megtámadta, amiért igazoltatta őt.

A brutális eset, tavaly szeptember 12-én történt, amikor a fiatal rendőrnőt, Maddie Hayes igazoltatott egy fiatal, 16 éves fiút.

A srác annyira agresszívan viselkedett, hogy ököllel ütötte a rendőrnő fejét, majd beleharapott az egyenruhás orrába is.

A nő orra a támadás során leszakadt, csupán többszöri műtét után árán sikerült megmenteni

- írja a Mirror.

A fiút bíróság ellé állították, de nagyon enyhe ítélettel megúszta, 12 hónap közmunkát és 600 font, körülbelül 243 ezer Ft kártérítést kapott.

A bírói döntés után a megtámadott rendőrnő csalódottan nyilatkozott.

"Egész életemben magamon fogom viselni a támadás nyomát amit a munkám során szereztem. Azért dolgozunk, hogy megvédjük a társadalmat az ilyen emberektől, de ha a bíróság szabadon engedi őket, akkor hiába is küzdünk ellenük"

- mondta Hayes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.