Újra együtt van férjével Völgyi Zsuzsi: ez okozta a problémát

Life TV -
boldogság válás videó Völgyi Zsuzsi kibékülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, tavaly tavasszal 5 év házasság után elköltözött férjétől Völgyi Zsuzsi. Úgy tűnik, azóta sikerült megoldani a porblémákat és hosszú hónapok után újra együtt van a család.

Völgyi Zsuzsi tavaly úgy döntött, hogy elköltözik férjétől, mivel úgy érezte, hogy hiányzik a harmónikus családi háttér, amit nem sikerült megteremteniük.

"Tavaly augusztusra felőrlődtek az idegeim, a saját és a kislányom érdekében édesanyámhoz költöztem. Akkor még azt hittem, legfeljebb néhány hónapra, amíg elkészül a fűtés, télen már újra otthon leszünk. Az esküvő óta folyamatosan épült valami, hol itt, hol ott botlottam törmelékhegybe, háborús körülmények között éreztem magam, állandóan féltettem Glóriát. Egy májusi reggelen például arra ébredtem, hogy a nappaliban zuhog az eső a lebontott tető miatt. Tisztaságra, nyugalomra vágytam. Könyörögtem a páromnak, hogy legalább a kislányomnak építsen egy biztonságos gyerekszobát, de ragaszkodott a saját tervéhez.

Sokat veszekedtünk, a távolság pedig úgy érzem, végleg szétszakított minket"

- nyilatkozta korábban az énekesnő.

Az elmúlt hónapokban azonban közös kislányuk miatt sok időt töltöttek együtt és a válási papírokat sem adták be.

Úgy tűnik, az idő nekik dolgozott és visszataláltak egymáshoz. A Tények Plusz előzeteséből kiderült, hogy

Zsuzsi egyáltalán nem szeretne elválni férjétől, sőt, újra együtt vannak és boldogabbak, mint valaha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.