Majka megnyugodhat, megoldódott a lopási ügy - Ezt tudják az elkövetőről

tv2 -
dal Lotfi Begi Majka lopás magneoton kiadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Lotfi Begi, sőt még a Magneoton kiadó sem akarta elhinni, ami nem rég történt. Valaki ugyanis ellopta a szerző páros új, Hurrikán című dalát, és elkezdte árulni a Spotify-on. Szerencsére az ügy most megoldódott.

Nem igen akadt példa hasonló esetre az utóbbi időben, mint ami történt Majkáékkal. A rapper Lotfi Begivel és Gáspár Lacival közösen alkotott egy dalt, amit azonban valaki ellopott. A Hurrikán című szerzeményt az illető letöltötte a YouTube-ról illegálisan, csinált egy nem létező kiadót Majka nevével, majd feltöltötte a Spofity-ra, és ott kezdte árulni a dalt. A sztár amint megtudta, azonnal felvette a kapcsolatot a kiadójával, a Magneotonnal, akik intézkedni kezdtek.

Majka legújabb dalát lopta el valaki. tv2

„Eddig összesen annyit tudunk, hogy aki feltöltötte a dalokat az Ssekitoleko Joram álnéven tette mindezt, de ezen kívül más információ még nincs a birtokunkban, tehát azt sem tudjuk, hogy magyar, vagy külföldi állampolgár-e a tolvaj" – árulta el a kiadó a Blikknek akkor.

Most viszont jó hírek érkeztek, megoldódott az ügy. Csontos Noémi Virág a Magneoton marketing vezetője így nyilatkozott a lapnak:
"Úgy tűnik, hogy viszonylag hamar, alig egy hét alatt megnyugtató véget ért a történet, hiszen sikerült letöröltetnünk mindenhonnan a hamis dalt, így már csak az eredeti Hurrikán című dal található meg és tölthető le!"

Lotfi Begi nagyon megkönnyebbült, és bízik benne, hogy a jövőben nem történik hasonló eset.

"Szerencsére a Magneoton gyorsan rövidre zárta ezt a dolgot! Felvették a kapcsolatot az összes céggel, ahol a hamisított dal megjelent és megkérték őket, hogy azonnal távolítsák el a hamisítványt, mert a dal a miénk. Azt ugyan sajnos nem tudtuk meg, hogy ki volt az illető, aki ezt csinálta, de a lényeg talán nem is ez, hanem inkább az, hogy már csak a mi Hurrikán című dalunk van fent, a hamisítvány pedig eltűnt! Reméljük ezt az ügyet ezzel le is zárhatjuk és nem kell többet ilyen jellegű dolgokkal foglalkoznunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.