Balázs Kláriéknak több szempontból is betett a koronavírus

Korda György Balázs Klári szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György és Balázs Klári szerencsére nincs nagy bajban, ám ezt csak annak köszönhetik, hogy még időben reagáltak a koronavírus-járvány okozta változásokra. 

A híres házaspár a koronavírus-járvány miatt fellépések nélkül maradt, sőt, Balázs Klári el is kaptaa fertőzést. Szerencsére azonban már meggyógyult, és azóta is nagyon óvatosak. Korda Györgyék úgy vélik, egyedül a vakcina jelenthet megoldást a mostani helyzetre, így már ők is regisztrálták magukat, és várják, hogy sorra kerüljenek.

Ám nem csak egészségügyi szempontból kényszerülnek várakozni, hanem anyagilag is. Mivel nincsenek fellépések és turisták sem érkeznek hazánkba, így énekesi és szállodai szempontból is nehézségekkel kell szembenézniük. Ők is, mint sokan mások, szállodai szobáikat kaució nélkül, havidíj ellenében igyekeznek kiadni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.