"Centivágás volt és kölcsönök" - Pásztor Anna a szakadék szélén állt az elmúlt időszakban

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
pénz tánc koronavírus Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Annát új oldaláról ismerhették meg a nézők a Dancing with the Stars-ban. Ez a műsor nagyon sokat jelentett az énekesnőnek. Amellett, hogy kiélhette szenvedélyét, anyagilag is segített.

Habár az emberek előszeretettel gondolják azt a közszereplőkről, hogy kiapadhatatlan anyagi forrásaik vannak, és nem küzdenek nehézségekkel, ez egyáltalán nem igaz, legalábbis nem mindenkire. Az elmúlt időszak, amit még nem hagytunk a hátunk mögött, nagyon sokakat megviselt, civileket és ismert embereket egyaránt. Pásztor Annának a Dancing with the Stars című műsor hozott megkönnyebbülést, ráadásul egy új oldalát is megmutathatta a nézőknek.

Pásztor Anna Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Négy hónapig szinte minden a Dancing with the Stars körül forgott. Azzal keltem, azzal feküdtem, és nem is hagyom abba a táncot" - árulta el a Blikknek az énekesnő.

Elképesztően nagy meló volt, a felkészülési időszak olyan volt, mintha az olimpiára készültünk volna.

Nem számít, mi a zenének élünk, ez már akkor is így volt, amikor pincékben léptünk fel húsz ember előtt és most is, hogy nagykoncerteket adtunk.

Centivágás volt és kölcsönök. Utálok siránkozni, nem is teszem, sokan el sem hiszik, hogy a »celebek« is így élnek, hónapról hónapra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.