Totál vakon volt a valóságshow kiesett játékosa: megbánta döntését

Forrás: Instagram/VV10 Gina -
valóságshow VV Bálint VV Gina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gina utólag már bánja, hogy Bálintot hívta párbajra, és nem csak azért mert alulmaradt vele szemben. A lány ugyanis rádöbbent, hogy félreismerte a fiút, sőt világossá vált számára, hogy tetszett Bálintnak.

Bálint térhetett vissza az egyik kereskedelmi csatornán futó valóságshow-ba a párbaj után. Gina úgy tűnik, rossz ellenfelet választott magának, ráadásul kint döbbent rá, hogy félreismerte a fiút.

Sokáig azt hitte, hogy az kibeszéli a háta mögött, így szép lassan ellene fordult, de barátai és családja felvilágosították, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy gondolja. Édesanyjának kifejezetten szimpatikus volt a férfi, nem értett egyet lánya döntésével – írta meg a Best Magazin.

Gina rájött, hogy Bálint többet érez iránta. Forrás: Instagram/VV10 Gina

„Ha visszamehetnék, teljesen másképp viszonyulnék hozzá, rájöttem cseppet sem rossz ember, épp ellenkezőleg: egy kedves, egyszerű srác, akivel minden bizonnyal másképp is alakulhatott volna a kapcsolatunk" – vallotta be a lány.

Ginának már bent is feltűnt, hogy tetszik a fiúnak, de megharagudott rá, ezért sokszor bántotta, amit a férfi szó nélkül tűrt. Most már Gina is látja, valószínűleg azért, mert többet érzett iránta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.