Fél gázsiját fizette ki egy ételért Emilio

gázsi étterem Tina Drága családom Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szerette volna emlékezetessé tenni monacói kiruccanásuk, ezért feleségével együtt betértek egy elegáns étterembe. Csalódniuk kellett, életük egyik legrosszabb – és legdrágább – élménye volt az éttermi kitérő.

Bár hónapok óta a fogyókúra és az életmódváltás körül forog az Emilio família élete, a család nem hagyott fel a főzéssel, hiszen a nézőket rendszeresen megörvendeztetik egy-egy fogás receptjével. Mindeközben szívesen nosztalgiáznak ők maguk is, hiszen ha már nem ehetnek a bűnös fogásokból, legalább beszélnek azokról.

Emilio Forrás: --

Van egy étel, ami ha eszembe jut az egész gyerekkorom a „nyakamba szakad". Előttem van, ahogy 6 évesen nagymamám ölében ülök és katonázza nekem a zsíros kenyeret, amihez csemege uborkát ad. Könnybe lábad a szemem, ha csak erre gondolok, nekem ez jelenti a gyerekkort. A békebeli, ropogós héjú kenyérrel, a maga egyszerűségében, egy csoda volt. Számomra a mai napig ez az egyik legfinomabb étel, pedig a fellépéseknek köszönhetően bejártam már a világot és végigehettem számos nemzet konyháját. Szeretem a különleges ételeket, de a „megszokott", tiszta ízeket szintúgy

– mondta Emilio, aki valóban számos gasztronómiai élménnyel gazdagodott az elmúlt évtizedekben. Azonban hiába fordult meg – többek között – Monaco egyik fényűző éttermében is, számára nagy csalódás volt az ott elfogyasztott étel.

– mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.