Nagy Bogi utazás énekesnő Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy régi álma teljesült a fiatal énekesnőnek, Nagy Boginak, aki a járvány ellenére nemrég Dubaiba utazott, hogy egy kis időre maga mögött hagyhassa a problémákat.

A fiatal énekesnő, Nagy Bogi egyik legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy kiutazhatott Dubaiba. Bár a járvánhelyzet miatt nem volt egyszerű az utazás, rengeteg ellenőrzésen és tesztelésen kellett átesnie, de bizonyára megérte, legalábbis a moslygós fotók az Instagram oldalán ezt bizonyítják.

Bogi azonban nem egyedül vágott neki a nagy útnak, hanem barátjával, Henry Kettnerrel, akivel már több videót is készítettek együtt a Youtube-ra.

"Mit mondhatott Bogi, hogy így nézek rá? Ez az első teljes napunk Dubajban és elképesztően imádjuk. Túl vagyunk egy csomó teszten otthon is és itt is, nagyon vigyázunk magunkra" - olvasható Henry bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.