Hoppá! Egy harmadik fél miatt ért véget Gillian Anderson és Peter Morgan kapcsolata, nem is akárki miatt

Peter Morgan barátnő Gillian Anderson szerelem Jemima Goldsmith szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy több év után szakított Gillian Anderson a Korona színésznője és Peter Morgan, forgatókönyvíró. Eddig azt lehetett tudni, hogy békében váltak el, ám nemrég kiderült, hogy a szakításuk óta egy harmadik fél volt, méghozzá a színésznő egyik barátnője.

A Korona című sorozatban is együtt dolgozott a hollywoodi sztárpár Gillian Anderson színésznő és Peter Morgan, forgatókönyvíró. Ám most úgy döntöttek, hogy elválnak útjaik a magánéletben.

Az X-akták Scully-ja és párja négyig voltak együtt, noha közös otthonuk nem volt. A színésznő úgy gondolta, ez a jó kapcsolatuk titka, szerinte véget ért volna a szerelem, ha összeköltöznek. Anno elárulta, ez azért is praktikus, mert sokkal könnyebb dolgok lesz, ha szakítanak. Nos, sajnos ezt meg is megtapasztalhatták.

Nemrég nyilvánosságra jutott, hogy

a sztárpár szakításának oka egy harmadik fél volt, méghozzá Anderson egyik jó barátnője, Jemima Goldsmith producer, akivel Morgan már többször is együtt mutatkozott a napokban.

Gillian azt sejti, hogy volt párja már a kapcsolatuk alatt viszonyt folytatott Jemimával - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.