Babát vár VV Zsófika, már a pici nemét is tudják

Forrás: RTL Klub -
szülés előtt terhesség valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanya lesz az egykori valóságshow sztár, Zsófika. A kismama elárulta, lánya születik majd, akinek már a nevét is tudják.

Anyai örömök elé néz a valóságshow egykori sztárja, VV Zsófika. A fiatal lány anno nem csak a luxusbörtön lakójaként égett az emlékezetünkbe, hanem Rágógumi című dala miatt is megjegyeztük.

Zsófika azonban már nem az a naív kislány, aki akkor volt. Megkomolyodott, és párjával épp családot alapítanak, első gyereküket várják. Zsófi elárulta, kislányt hord a szíve alatt, akit Luca Annának neveznek majd.

Babár vár VV Zsófika, már a pici nemét is tudják Forrás: RTL Klub

A hathónapos kismama elmondta az egyik kereskedelmi csatorna műsorában, hogy nem könnyű számára, hogy párja nélkül kell a vizsgálatokra járnia, de nagyon bízik benne, hogy a szülésnél majd bent lehet. Attól egyébként egyáltalán nem fél, ugyanis nagyon jól tűri a fájdalmat, egyelőre mindenféle gyógyszer és érzéstelenítő nélkül tervezi világra hozni babáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.