Földig alázták egymást a villalakók, elindult az alpári cunami

Forrás: RTL II -
ValóVilág 10 VV Merci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő felvétel fogadta azokat a nézőket: VV Dani és VV Merci hangosan szidták egymást, persze csak "viccesen". 

VV Merci már korábban már megcsillogtatta intellektuális képességeit, ekkor arról számolt be, hogy mit szeret legjobban csinálni a férfiak fenekével. Ezúttal sem hazudtolta meg magát, ám most partnerre talált VV Dani személyében, aki hasonló színvonalat tudott nyújtani egy elalvás előtti mese helyett adok-kapokhoz.

Forrás: RTL II

A fiatal szőkeség éppen VV Moh legutóbbi előadásán nosztalgiázott, mire VV Dani felcsattant, majd rögtön a lényegre tért, és kezdeté vette a szópárbaj:

"Sz*pd le Moht!'

Innentől pedig érdekes fordulatot vett a műsor, ugyanis a párbeszéd kísértetiesen hasonlít ahhoz, amit a friss szerelmesek szoktak csinálni egymással egy telefonbeszélgetés végén: "te tedd le, nem, te tedd le..." - itt ugyanez volt a helyzet, annyi különbséggel, hogy arról szólt a játék, hogy a végén melyikük kényeztesse orálisan VV Moht.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.