Kocsi Tibor új munka után nézett, ezt csinálja most

Forrás: musicfashion.hu -
Kocsis Tibor járvány munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes úgy döntött, nem ül ölbe tett kézzel, amíg újra koncertezhet, nem akarja felélni az összes tartalékát. Kocsis Tibi jelenleg marketingesként dolgozik.

Jó ideje nem léphet színpadra Kocsis Tibi. Az énekes úgy döntött, nem vár arra, míg az élet visszaáll a normál kerékvágásba, hiszen ki tudja, mikor kerül erre sor. A sztár ezért egy teljesen más szakmában helyezkedett el, marketingesként dolgozik.

„Azt gondolom, a vendéglátásban dolgozók, a rendezvényszervezők, vagy mi, előadóművészek, nagyon megérezzük a világjárvány negatív hatását. Lényegében tavaly március óta munka nélkül maradtunk. Ám mielőtt megkapnám, hogy dolgozhatnék úgy, mint minden 'rendes ember', tisztáznám, hogy dolgozom, azaz nem ülök otthon ölbe tett kézzel, nem várok a sült galambra vagy támogatásra. Manapság nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy bevétel nélkül maradjanak. Nyilván én sem akarom az összes tartalékomat felélni" – árulta el a Ripostnak.

Kocsis Tibi jelenleg marketingesként dolgozik. Forrás: musicfashion.hu

Tibi nagyon élvezi új munkáját, ám bevallotta, nagyon hiányzik neki a színpad, az való igazán neki.
„Jelenleg részmunkaidőben dolgozom egy cégnél marketingesként. Ez nekem keresetkiegészítésként tökéletes. Azt, hogy ez megmarad-e a jövőben is, egyelőre nem tudom. De nagyon jól érzem magam, élvezem az új munkát. Az igazság azonban az, hogy én a színpadon vagyok otthon. A szórakoztatás az életem. Iszonyúan hiányzik már, hogy találkozhassak a közönségemmel"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.