Pánikrohamot kapott a forgatáson Dakota Johnson

forgatás pánikroham Dakota Johnson vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas pillanatokat élt át A szürke ötven árnyalatának színésznője, Dakota Johnson legújabb filmjének forgatása során, ugyanis pánikrohamot kapott, miközben készült az első olyan jelenetére, amelyben énekelnie kellett. 

A népszerű színésznő, Dakota Johnson legújabb filmje, az Our friend két nap múlva a nagyközönség számára is elérhetővé válik.

Johnson számára a forgatások felejthetetlen élményt nyújtottak számára, főleg azért is, mert miközben készült az egyik jelenetére, melyben énekelnie kellett pánikrohamot kapott - írja a Daily Mail.

Pánikrohamot kapott a forgatáson Dakota Johnson Forrás: AFP/Frazer Harrison

"Ijesztő volt"

- számolt be a felejthetetlen pillanatról a színésznő Jimmy Falloon műsorában.

"Emberek előtt énekelni rettenetes érzés számomra, a jelenetben egyszer csak eluralkodott rajtam a pánik és ijedtemben elkezdtem körbe-körbe futkározni, miközben hisztérikus nevetésbe kezdtem, majd sírtam. A stáb pedig csak állt és nem értette, hogy mit csinálok" - mesélte a szörnyű élményt a színésznő.

Végül egy olyan helyen vették fel a jelenetet, ahol senki nem látta Johnsont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.