Sokkoló videó: Ezt hagyták a baba mellett, majdnem tragédia lett a vége

Forrás: Shutterstock -
veszély baba videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó videó került fel a TikTokra, egy babafigyelő kamerája rögzítette, ahogy a kiságyban hagyott kendőt a baba az arcára rántja, és láthatóan alig kap levegőt. Szerencsére a szülei időben észrevették.

Már több mint kétmillióan látták az a TikTok videót, ami nem rég került fel az internetre, azzal a céllal, hogy felhívja arra a figyelmet, semmit sem szabad a a kiságyban hagyni a pici mellett!

A babafigyelő felvételén ugyanis jól látszik, hogy a csecsemő a feje mellett hagyott kendőt egy mozdulattal az arcára rántja. Majd a reakciójából egyértelműen látni, hogy nem kap levegőt.
A szülök szerencsére időben észrevették, és nem történt baj. Azért osztották meg a videót, hogy mindenkinek tanulságként szolgáljon az eset.

@safesleepabc

This baby was saved in time. But not every baby is as lucky. ##sidsawareness##sids##pregnant##babysleep##safesleep##babiesoftiktok##PerfectAsIAm

♬ Only Time - Enya

A TikTok-oldal, amely megosztotta, egy év alatti csecsemőkkel foglalkozik. Azt javasolják, hogy egy babát mindig a hátára fektetve, mindenféle tárgy nélkül hagyjunk a kiságyban egyedül - írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.