Családi dráma! Leszúrta 21 éves fiát az otthonában a körömi apa: így történhetett a tragédia

Forrás: Thinkstock -
drog fia támadás kés édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyűség történt a Borsod megyei községben, Körömön, ahol egy édesapa leszúrta 21 éves fiát egy konyhakéssel, miután pénzt követelt tőle, hogy drogot vehessen magának.

Hétfőn történ a családi tragédia, amikor 21 éves körömi fiatal összeszólalkozott otthonában az édesapjával, mire ő megszúrta őt borsodi otthonukban.

A fiú évek óta drog hatása alatt állt, a családja sem tudta megakadályozni abban, hogy napi szinten éljen a káros szenvedélyével.

"Három évvel ezelőtt szívta magába az első slukkot, mert egy barátnak nem nevezhető ismerőse rábeszélte" - mesélte a Blikknek a fiú testvére, Nikolett.

Egy konyhakéssel szúrta le 21 éves fiát az édesapa (A kép illusztráció) Forrás: Thinkstock

Innentől kezdve azonban nem volt megállás. Bár a testvére elmondása szerint egy rendes fiú volt korábban, aki külföldön is vállalt munkát, a kábítószer miatt teljesen lecsúszott, az sem érdekelte, hogy nincs munkája. A családjától kért pénzt drogokra.

"Olivér rendszeresen tőlünk kért pénzt a biofűre. Az édesapám és mi is próbáltunk vele beszélni, hogy nem lesz jó vége az életmódjának, de hiába, ő vágyott az élvezetre.

Apukám hétfőn éppen kávét főzött a konyhában, amikor Olivér ismét pénzt követelt, hogy drogot vehessen. Ezen összevesztek, és valahogy kés került apu kezébe"

- mondta el a történteket a testvér.

Nikolett szerint Olivér korábban több alkalommal is agresszíven viselkedett és azzal fenyegetőzött, hogy hogy rájuk töri az ajtót és az ablakot, sőt az egyik dühkitörése során úgy vágta a földhöz sörösüvegét, hogy a bácsikájuknak megsérült a lába.

"Biztosan nem akarta megölni a testvéremet, csak rá akart ijeszteni. Felé bökött, de maga sem gondolta, hogy el is találja.

Úgy tudom, hogy Olivér a tüdejéhez közeli területen sérült meg. Mialatt elszállították, a legrosszabbra gondoltunk.

Azt hittük, hogy a testvérem akár meg is halhat, de Istennek hála, ez nem következett be"

- fogalmazott a lány.

Olivér édesanyja is megszólalt az üggyel kapcsolatban.

"Tibor jó apa! Képzeljék csak el, mi kellett ahhoz, hogy egy ilyen szörnyűség bekövetkezzen. Természetesen hazavárjuk Olivért, és bízunk benne, hogy legalább most megjön az esze" - mondta az asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.