Akik a lelkesedésükkel váltják meg a világot - Ezért imádjuk a Kos, az Oroszlán és a Nyilas embereket

Forrás: Shutterstock -
Kos Nyilas horoszkóp Oroszlán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha kicsit is jártas vagy az asztrológiában, tudod, hogy a 12 csillagjegy 4 elem között oszlik meg, ezek pedig a Tűz, a Víz, a Levegő és a Föld. Az azonos csoporthoz tartozó jegyek persze nagyon sok mindenben különböznek egymástól, de hasonlóságot is mutatnak. Cikksorozatunk első részében a Föld jegyeket mutattuk be egy kicsit közelebbről, akikről leszögezhetjük, hogy a változás az, amit nagyon nehezen viselnek, a második részben pedig a folyamatosan "mozgásban" lévő Levegő jegyűeket ismertük meg kicsit közelebbről. Bemutattuk nektek a legérzékenyebbekeket is, akik természetesen a Víz jegyek, mint a Rák, a Skorpió és a Halak. Most pedig jöjjenek a forró fejű Tűz jegyűek! 

A Tűz jegyek, a Kos, az Oroszlán és a Nyilas általánosságban meggondolatlan, hirtelen és forrófejű emberek. Gondolkodás nélkül belevágnak bármibe, ami vagy hatalmas sikereket vagy csalódást hoz a számukra. Rájuk mondják azt, hogy igazi szívemberek, valamint, ami a szívükön az a szájukon. A lelkesedés hajtja őket, tettrekészek és lendületesek.

Most nézzük jegyek szerint!

Kos

A kosról ami elsőként eszünkbe jut, hogy Fejjel megy a falnak. Nos, ez igaz a jegy szülötteire is. A Kos általában a pillanatnak él, ritkán tervez hosszú távra, és általában nem nyomasztja a jövő. Számára minden feladat az itt és mostban létezik, ahogy az örömöket is azonnal akarja átélni. A türelem és várakozás nem az ő asztala, ha valamilyen célt kitűz, azt egészen biztosan eléri vagy legalábbis mindent megtesz érte. A kudarcot nem ismeri, ha mégis csalódik, gyorsan feláll és továbbrobog. Számára az élet harc, verseny, ahol ő szívesen méretteti meg magát. Mindemellett rendkívül sportszerű, játékban, versenyben sosem csal, a tiszta győzelem híve. A barátaihoz hűséges, a szerelemben rámenős, hódító, az udvarlásban fáradhatatlan. Képes arra, hogy sok pénzt keressen, de azt el is költi, nem takarékos típus, ha teheti, szívesen adakozik vagy segít a rászorulókon. A munkahelyen nem annyira csapat-, mint inkább egyéni játékos, ami szintén az alapvetően versenyező személyiségét tükrözi. Az élet minden területén ő akar lenni a legjobb.

A Kos számára minden feladat az itt és mostban létezik, ahogy az örömöket is azonnal akarja átélni Forrás: Shutterstock

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy szimbóluma, az állatok királya sokszor már megjelenésével is tekintélyt parancsol. Karizmatikus, önálló, célja a a független élet. Ha férfi, ha nő, szereti a pompát, az ékszeret, a rongyrázást, és úgy is érzi, hogy neki ezek járnak. Sokszor a felszín és a látszat embere, társnak szép nőt/férfit választ, háznak, autónak nagyot, impozánst. Számára a nagyobb, a csillogóbb mindig értékesebb is. A Koshoz hasonlóan ő is lelkesen veti bele magát a munkába, de hamarabb elfárad, sokszor lusta, viszont remekül tud úgy csinálni, mintha dolgozna, az irányítás sem áll távol tőle. A kevésbé éles szemű vezetők (bár általában nem nyugszik, amíg nem ő lesz az) roppant jó munkaerőnek tartják, ugyanis kiváló színész. Önzőek, egocentrikusak, hisztisek, de ezt olyan gyermeki bájjal veszik körül, hogy nem lehet haragudni rájuk.

Nyilas

A csillagjegyek közül a legnagyobb idealisták a Nyilasok. Hisznek benne, hogy minden okkal történik, és az egyik fő vezérelvük az igazságosság. Amíg a Kos ereje a testében rejlik, addig a Nyilasé a szellemben. Általában igyekeznek szélesebb körű tájékozottságra szert tenni, de az Oroszlánnal ellentétben, ők nem úgy tesznek, mintha értenének valamihez, hanem értenek is. A Nyilas nő csinos, a férfi sármos, mindketten optimisták, jókedvűek, ha néha el is keserednek, sosem veszítik el a reményt. Tüzességük miatt azonban nem hűségesek, ha házasságot kötnek sem köteleződnek el teljesen, imádják a kalandokat, a párhuzamos kapcsolatok szórakoztatják őket. Ők az örök szerelmesek, csak a szerelmük tárgya változik folyamatosan, érzéseik nem mélyülnek el feltétlenül. Imád utazni, ami egyrészt a változás iránti vonzódásából valamint a tudásszomjából ered. Nagylelkű barát, számára a bajtársiasság fontosabb mint a partnerkapcsolat.

Tudni kell persze, hogy a jegyek nem ilyen tiszta formájukban léteznek. A teljes személyiség a teljes horoszkópból rajzolódhat csak ki, ami azonban a születés hónapján és napjánál kívül több információból állítható fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.