Szinte hihetetlen! Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya 16 éves lett

fotó Kinizsi Ottó lánya Emma Deutsch Anita születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 18 éve szerettek egymásba a Barátok közt forgatásán. Két gyermekük született, akik közül a legidősebb, Emma nemrég ünnepelte a 16. születésnapját.

Hihetetlen, hogy repül az idő. Ezt bizonyítja az is, hogy Deutsch Anita és Kinizsi Ottó nagyobbik lánya, Emma nemrég lett 16 éves.

A sztárpár 18 éve szeretett egymásba és 16 évvel ezelőtt fogadtak egymásnak örök hűséget. Szerelmük gyümölcse két gyönyörű lányok, Emma és Hanni.

Anita Emma lányát közösségi oldalán megható sorokkal köszöntötte fel a születésnapja alkalmából, aki már kész hölgyként mosolyog édesanyja oldalán.

"Van olyan, hogy szerelem első látásra . Velem ez 16 évvel ezelőtt történt. Azóta töretlen , megkérdőjelezhetetlen és örök. Boldog születésnapot kislányom" - írta Anita. A fotóért KATTINTS IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.