Százmilliós gyémántgyűrűvel kérték meg Marija Sarapova kezét - Fotó

Marija Sarapova eljegyzés gyémántgyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A milliárdos brit üzletember megadta a módját a lánykérésnek. Egy 121 milliós forintos gyémántgyűrűvel kérte meg kedvese, Marija Sarapova kezét.

Marija Sarapova és Alexander Gilkes csupán 2018 óta alkot egy párt, de már az első pillanattól fogva tudták, hogy egymásnak teremtette őket az ég. Így nem volt váratlan az eljegyzés.

Alexander egy ötkarátos, Jessica McCormack által tervezett egyedi gyűrűvel lepte meg az ötszörös Grand Slam-győztes, olimpiai ezüstérmes teniszcsillagot. Az ékszer nagyjából 300 fontot, azaz 121 millió forintot ér.

A brit milliárdos műkincs kereskedő a királyi családdal is jó kapcsolatot ápol, ugyanis egy iskolába járt Vilmossal és Harryvel, az előbbinek az esküvőjén is ott volt – írta a Daily Mail.

„Amikor megismerkedtünk, az első naptól kezdve igent mondtam neked. Ez volt a mi kis titkunk" – írta az Instagramon sportoló, aki egy éve jelentette be visszavonulását a koronavírus miatt, de egyáltalán nem bánja.

„Erőt adtál, hogy elengedjem a karriert, amin kívül nem is ismertem mást. Tőled azt az ajándékot kaptam, hogy minden egyes reggel a legjobb barátom mellett ébredhetek fel" – mondta Sarapova.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.