Kandice Barbert azzal gyanúsítják, hogy lefeküdt egy 15 éves diákkal. A tanárnő azonban mindent tagad, azzal érvelt, hogy túl alacsony a fiúhoz, ezért nem szexelhetett vele.

A 35 éves házas tanárnőt egy diákja vádolta meg azzal, hogy lefeküdt vele.
Kandice Barber állítólag fotókat küldött neki, amin éppen kielégíti magát különböző szexjátékokkal. A 15 éves kamasz azt mondja, a tanárnő egy mezőre invitálta őt szexelni. Erről részletesen mesélt: hátulról történt meg az aktus, a fiú lehúzta a nő legginsét, és felhajtotta a kabátját. Öt percig tartott a szex.

A fotó illusztráció.Forrás: Thinkstock

A fiú elmondta, a tanárnő később arra kérte őt, törölje az üzeneteket, de valamennyit mégis megtartott. Utána a nő megzsarolta, hogy ha bárkinek is elárulja, mi történt, erőszakkal vádolja meg – írta a Metro.

Barber védője viszont azt állítja, hogy a fiú a nő megszállottja lett, és éppen ő fenyegette meg azzal, hogy beszél a kapcsolatukról az osztályfőnökének, és tönkreteszi őt.

A tanárnő ráadásul azzal védekezett, hogy közösülés nem történt, hiszen ő túl alacsony, mindössze 150 centiméter, a fiú pedig igen magas, így nem jöhetett létre az aktus.