Végre kiderült: ezért szakíthatott a brit királyi családdal Harry herceg

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
Harry Meghan Markle brit királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre kiderült a  nagy titok, vagyis az, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle miért is távolodott el a brti királyi családtól.

Egy éve, hogy bobbaként robbant a hír, mely szerint Harry és Meghan Markle lemond hercegi címéről, és többé nem vállal szerepet a brit királyi család hivatalos életében.

Harry herceg és Meghan, Sussex hercegné 2020. márciusában Londonban, az Endeavour Fund Awards-on Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Kate Nicholl szakértő azt állítja, Harry ezzel új utat jelölt ki unokahúgának, Saroltának és unokaöccsének, Lajosnak, így ha netán felnőttként ők sem szeretnének a királyi szabályok szerint élni, láthatják, hogy van másik út is. Távol a Buckingham-palotától egy normálisabb, kevésbé merev és sokkal védettebb életet élhetnek, ezzel pedig lényegében megmutatta a még csak gyermek hercegnek és hercegnőnek, hogy van választásuk. - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.