Borzalmas dolgot tett egy édesanya: egyesével lőtte fejbe gyermekeit

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság gyermek bántalmazás tűz anya apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meggyilkolta három saját és két nevelt gyermekét – akik férje előző kapcsolatából születtek. Tette után felgyújtotta a házat és magával is végzett.

2020. december 8-án az őrült asszony üzenetet küldött a férjének, miszerint elrejtett neki valamit az autójukban. Nem sokkal később a férj arról értesült, hogy házuk kigyulladt, majd a helyszínen közölték vele, hogy az egész családja odaveszett a tragédiába.

Borzalmas dolgot tett egy édesanya: egyesével lőtte fejbe gyermekeit (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A sokkos állapotba került férj az autóban megtalálta felesége által írt üzeneteteket, melyek egyikén részletesen leírta, hogy mit tett a gyerekeikkel, amiért a ő hétköznaponként nem ment haza időben. Kiderült, hogy Myers mindent gondosan eltervezett. A gyerekeket fejbe lőtte, majd felgyújtotta a házat és amikor úgy látta, hogy a lángok már mindent beborítottak, magával is végzett- olvasható Twitteren.

A legfiatalabb gyemek egy, a legidősebb pedig hét éves volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.