Madonna lánya regisztrált Instagramra, bár ne tette volna - Fotó

Madonna Lourdes Leon Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna lánya, Lourdes Leon néhány napja elindította hivatalos Instagram-oldalát, és helyből szétoltott minden kommentelőt, aki csak megszólalt a posztjai alatt.

Indításképpen kirakott magáról egy olyan fotót, amin egy bugyiban pucsít, mire az egyi kommentelő megkérdezte, hogy az édesanyja tud-e róla, hogy a fenekét mutogatja? Mire a sztárcsemete visszakérdezett:

"És a te anyád tud róla, hogy nem szoktad megmosni a segged?"

"Édesanyád egy életre szóló remekművet alkotott a Hard Candy-vel" - írja egy másik kommentelő, mire Lourdes Leon válasza ismét meghökkentő:

"A te anyád meg csak szopott..."

Volt, aki megkérdezte, hogy ő mikor fog az énekesi pályára lépni, mire csak annyit válaszolt: "Majd a temetéseden..." - írja a PageSix.

A fiatal lány oldalát már több, mint 60 ezer ember követi, és volt olyan hozzászóló, aki jelezte, hogy valószínűleg hamis profilról lehet szó. Az ocsmány kommentek java már eltűnt az oldalról, ám maga a profil még létezik, így egyelőre nem tudni, valós-e vagy sem?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.