Szívszaggató levelet kapott a kislánya kapcsán Kobe Bryant özvegye - Fotó

Gianna Bryant Kobe Bryant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vanessa Laine a közösségi oldalán osztotta meg azt a megható levelet, amelyet elhunyt lánya, Gianna egyik barátnője küldött neki. 

Holnap, azaz január 27-én lesz kereken egy éve, hogy Kobe Bryant és 13 éves lánya, Gianna halálos helikopterbalesetet szenvedtek. A pilótán kívül 8 ember tartózkodott a helikopteren, senki sem élte túl a zuhanást. Az eset sokkolta a család környezetetét és a kosárlabdázó rajongóit.

Vanessa Bryan közzétett a minap egy posztot az Instagram-oldalán, amelyben Gianna egyik barátnőjének emlékeit olvashatjuk.

"Még mindig sokat gondolok rá. A mosolya, a személyisége mindig erőt adott, hogy jobb ember legyek. Ha egyszer gyermekem születik, azt kívánom, hogy ugyanolyan legyen, mint amilyen a te lányod volt. Kedves volt, segítőkész, és a végtelenségig tisztelettudó" - olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.