Egy szexbabában találta meg a párját, de sosem feküdt le vele – Fotó

Kína párkapcsolat szexbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai férfi úgy érzi, a tökéletes társ számára nem más, mint a szexbabája, Mochi. Ám nem szeretne lefeküdni vele, mert a társának, nem pedig egy tárgynak tekinti.

Tianrongo már régóta érdeklődést mutatott a szexbabák iránt, ám sajnos nem volt rá pénze. A 36 éves kínai férfi azonban most végre tudott magának vásárolni egyet. Ráadásul olyan intim viszony alakult ki közte és a Mochi nevet viselő baba között, hogy rájött, ő élete párja.

,,A volt barátnőim állandóan akartak tőlem valamit, és egyfolytában a telefonjukat nyomkodták, de Mochi teljesen más. Ő nem követel, és minden figyelmét nekem szenteli" – magyarázta döntését.

Tianrongo egyenesen odáig van a babáért, olyannyira, hogy drága ruhákat, cipőket, sőt iPhone-t is vett neki. Hogy bebizonyítsa, komolyak a szándékai, barátai előtt meg is kérte a kezét.
Szexelni viszont nem akar kedvesével, mert annyira tiszteli őt. Megcsókolni sem meri, mivel Mochi bőre túl érzékeny – írta a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.