Fordulat! Lezárult a nyomozás a meggyilkolt szentesi édesanya ügyében

Forrás: NurPhoto via AFP/David Cliff/NurPhoto/David Cliff -
édesanya eltűnt lezárás nyomozás Szentes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befejezte a rendőrség a nyomozást a 2006-ban eltűnt szentesi édesanya ügyében.

A szentesi édesanyának 2006-ban veszett nyoma, akinek a holttestét tíz év múlva találta meg a rendőrség emberölés nyomozása során. A feltételezett gyanúsítottat 2020 júliusában tartóztatták le.

Befejezték a nyomozást a 2006-ban eltűnt szentesi édesanya ügyében Forrás: www.police.hu

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai ugyanis tavaly nyáron az eltűnt nő földi maradványait megtalálták és azonosították. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható D. Lajossal, a nő korábbi élettársával szemben a bíróság európai elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Életvédelmi Osztálya befejezte a nyomozást a 2006-ban eltűnt szentesi édesanya sérelmére elkövetett emberölés ügyében. A nyomozás iratait a Fővárosi Főügyészségnek átküldték, az ügyben az országos rendőrfőkapitány a korábban kitűzött 10 millió forintos nyomravezetői díjat visszavonta - olvasható a police.hu oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.