Megbotránkoztak az emberek: kiderült, 18 éves fia készíti-e Liz Hurley meztelen képeit

Damian fotó szexi fia félmeztelen Elizabeth Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű és elképesztően szexi színésznő, Liz Hurley számára a hideg, télies időjárás sem jelent akadályt, amikor szexi, félmeztelen képekről van szó. 

A gyönyörű színésznő 55 évesen elképesztő formában van, Hurley szemrebbenés nélkül letagadhatna egy-két évtizedet. A rajongói pedig szóhoz sem jutnak a döbbenettől, mindenki tudni akarja, mi az örök szépségének titka.

Legutóbbi fotóján egy apró fehér bugyiban és egy hatalmas melleit alig takaró óriási bundában pózol a kamera előtt. A fotó eléggé extrém körülmények között készült, ugyanis kint a szabadban, hóval borított kertben mosolyog a félmeztelen Hurley.

A képek nagy megbotránkozást okoztak, mert úgy vélték, hogy Liz Hurley 18 éves fia készítette, ám a színésznő tiszta vizet öntött a pohárba: valójában a 80 éves édesanyja lőtte róla a szaftos fotót, ami aokak szerint szintén furcsa, de kevésbé, mintha fia csinálta volna - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.