Tartalékaikból élnek Bódi Gusztiék: "Tudjuk honnan jöttünk, milyen mélyszegénységben élni"

megélhetés Bódi Guszti Bódi Margó tartalék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti és Margó életét is fenekestül felforgatta a koronavírus, a fellépések hiányában nagyon meg kell fontolniuk, hogy mire mennyi pénzt költenek. 

Bódi Guszti és Margó visszafogottabban éli a mindennapjait a járványhelyzet miatt. Szerencsére vannak tartalékaik, amelyeket az elmúlt évek során gyűjtöttek össze maguknak, ennek ellenére sokkal inkább megfontolják, hogy mire adnak ki pénzt mostanában.

"Nem értem azokat, akik azt mondják, hogy alig maradt lehetőségük.

Azoknak, akik évek, évtizedek óta ebben a szakmában dolgoznak, kell hogy legyen egy biztos anyagi tartalékuk. Mi erre törekszünk Margóval, mert tudjuk honnan jöttünk, milyen mélyszegénységben élni. Ez az időszak inkább a spórolásról szólt, mint a költekezésről"

- mesélte a Borsnak Guszti.

Bódi Guszti és Margó visszafogottabban élnek az elmúlt hónapokban Forrás: Muzsika TV

Guszti és Margó most sem feledkezett meg azokról az emberekről, akik segítették a karrierjüket.

"Galambos Lajost és Körmendi Tamást is felhívtuk Margóval, hogy megköszönjük neki, hogy itt tarthatunk. Meglepődtek, pedig szerintem ebben nincs semmi meglepő. Ha ők nem lennének, mi sem tartanánk ezen a szinten" - mondta hálásan Guszti.

Ebben a nehéz időszakban Gusztiéknak a család ad erőt, hiszen rájuk mindig, mindenben számíthatnak.

"Minket a tradíciók összetartanak. Mindenki tudja, mi a dolga, törődünk egymással, figyelmesek vagyunk.

Margó főz, mos takarít, és csodálatosan neveli a gyerekeket, unokákat. Mellette pedig nagyszerű előadóművész. Én viszem a férfi dolgát, és nem utolsó sorban nincsenek egymás iránt elvárásaink. Ha kimaradok a srácokkal, akkor sem fogad itthon egy sárkány. Ő pedig nem igényli, hogy a barátnőkkel egy kávézóban ücsörögjön. Egy szóval nem akar több lenni nálam. Nincs versengés, hogy legyőzzük egymást" - mondta büszkén a családfő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.