Saját ruhamárkát indított Ganxsta Zolee: "Nagyon régóta érlelődött már bennem ez az ötlet"

fashion week Ganxsta Zolee fotó tervezés ruhamárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta dédelgetett vágya volt Ganxsta Zoleenak, hogy saját ruhamárkát tervezzen és nagyon élvezi, hogy egy új területen is kipróbálhatja magát.

Ganxsta Zolee a zeneipar mellett a divatszakmába is megtalálta a számításait, ugyanis nemrég saját ruhamárka alapításába kezdett. Régi vágya volt ez a projekt és nagyon örül neki, hogy belefogott - írja a Blikk.

"Nagyon régóta érlelődött már bennem ez az ötlet. Eleinte csak magamnak találtam ki ezeket a ruhákat, csakúgy, mint annak idején a zenéket. Nem akartam senkinek egyikben sem megfelelni, azt játszom, és azt hordom, amit én szeretek. Ebből kifolyólag nem is volt piackutatás a ruháknál"

- fogalmazott Zolee.

A tervezés körülbelül egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ganxsta egyik ismerősével, Kapitány Péterrel megkezdte a közös munkát. Első alkalommal Zolee kislánya árulta különböző termékeket a koncerteken. Ganxstáék többek között tornazsákot, sapkát, pulcsit, pólót és bomberdzsekit is árulnak.

"Addig csináljuk a ruhaüzletet, amíg lehet. Már tervezem az új kollekciót, és ha az kikerül, akkor a régi eltűnik az oldalról. Nincs utánrendelés, aki lemaradt róla, az így járt..."

- magyarázta a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.