Gólyahír! Megszületett Kardos Eszter második gyermeke

színésznő kardos eszter gyermekszületés gólyahír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett a bájos színésznő, Kardos Eszter második gyermeke. Eszter őszintén mesélt arról, mi történt a szülőszobán.

Kardos Eszter nem volt benne teljesen biztos, hogy hamarosan szülni fog, amikor hétfő éjszaka elkezdte érezni a fájdalmat. Azonban hamar kiderült, hogy nemsokára megszületik a második gyermeke. Szerencsére férje, Rúben is mellette lehetett a szülőszobán, így az édesanya még nyugodtabb volt szülés közben.

"Minden „feladat" után mondták hogy előrébb járunk" - mesélte a Hot! magazinnak Eszter.

Végül olyan gyorsan történtek az események, hogy az édesanya orvosa is csak az utolsó húsz percre ért be a kórházba.

A kislány végül természetes úton 3015 grammal és 50 centisen látta meg a napvilágot.

"A lányunk a Győrfy Zita nevet kapta. Hercegnős nevet szerettünk volna adni neki és Zita volt az utolsó magyar királyné. (...) akikkel beszéltem előtte róla, minden ki azt mesélte, csak szép Zitákat ismer"

- mesélte a kétgyermekes édesanya.

"Egy biztos: az egész várandósságom és maga a szülés is minden kellemetlenség nélkül zajlott, de azt hozzá kell tennem, hogy minden nő előtt le a kalappal, mert azért voltak necces pillanatok" - vallotta be Eszter, aki alig várja, hogy hamarosan együtt legyen a család.

"Kíváncsi vagyok, hogy mi fog szólni a kistestvéréhez, hiszen rengeteget meséltünk neki róla, és úgy tűnt, hogy nagyon várja őt" - mesélte kisfiáról, Erikről a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.