Katalin hercegné egy szóval jellemezte, milyen a karantén három gyerekkel

fáradtság pandémia szülő Kate Middleton karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cambridge-i hercegné tegnap elárulta, hogy a koronavírus berobbanása óta ő maga vágja gyermekei frizuráját, és azt sem tagadta, mennyire kimerítő a pandémia alatt szülőként helytállni.

Katalin hercegné anyukákkal és tanárokkal beszélgetett videochaten. A hercegné nyíltan dicsérte legnagyobb támogatóját, Vilmos herceget, és amikor arra kérték, írjon le egy szót, amely a legjobban leírja a gyerekekről való gondoskodás, azt írta,

kimerítő.

A koronavírus miatt otthon "tanulnak" Katalin és Will gyerekei: a hétéves George, az ötéves Charlotte, és a két éves Lous is. Katalin háromgyermekes édesanyaként pontosan tudja, milyen nehéz feladat szülőként, tanárként, és egy kicsit óvónőként is helytállni ebben a nehéz időszakban.

Szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy minden felnőttnek időt kell szánnia a mentális egészségére, ugyanis a pandémia időszakában a szülők magánya 38%-ról 63%-ra nőtt.

-írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.