Így okoz merevedési zavart a koronavírus egyre több férfinél

járvány stressz merevedési zavar koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több vizsgálat is kimutatta, hogy a járvány miatt kialakult nagyobb stressz és feszültség a mindennapokban hozzájárul ahhoz, hogy egyre több férfi küzd merevedési zavarral.

A koronavírus teljesen átalakaította a hétköznapokat és a mindennapi szokásainkat. Sok időt tartozkódunk otthon, kevesebbet mozgunk, az időnk nagy részét a tévé előtt, a kanapén töltjük. Ez bizony a szexuális életünkre is kihatással van.

Egyre többen küzdenek merevedési zavarral (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A a szexuális egészségügyi szakértők és az urológusok elkezdték vizsgálni a férfiak szexuális teljesítőképességét, aminek eredményei kimutatták, hogy a pandémia miatt egyre több férfi fordul orvoshoz merevedési zavar miatt.

"Azt tapasztalom, hogy egyre több fiatal férfi küzd merevedési zavarral a stressz miatt. A járvány miatt egy hihetetlenül stresszes helyzetbe kényszerültünk mindannyian, ami befolyásolja a szexuális teljesítőképességünket"

- fogalmazta meg Dr. Aaron Spitz kaliforniai urológus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.