SJP kikotyogta: erről fog szólni a Szex és New York legújabb évada

téma Szex és New York koronavírus új évad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, 2021-ben érkezhet a Szex és New York következő évada. Most az is kiderült, hogy miről fognak szólni a legújabb részek. 

Az 1998-ban indult sikersorozat. a Szex és New York újabb évaddal bővül. Azt már tudni lehet, hogy Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon örömmel vállalták a folytatást, Kim Cattrall azonban teljesen elhatárolódott az ötlettől, valószínűleg azért, mert Sarah Jessica Parkerrel köztudottan nincsenek jóban.

Nemsokára látható a Szex és New York legújabb évada Forrás: HBO

A sorozat főszereplője, Sarah Jessica Parker a Vanity Fairnek számolt be arról, hogy

az új évadban a koronavírus-járvány is központi szerepet fog kapni.

A színésznő szerint ez tulajdonképpen elkerülhetetlen, mivel New York életére is óriási hatással van a Covid-19.

További Parker azt is elárulta, hogy az új évad 10 epizódból fog állni, a 30 perces részeket pedig az HBO Maxon fogják bemutatni. A színésznő elmondta, hogy a régi tagok mellett, számos új író is csatlakozott az eddigi stábhoz, ami garantálja, hogy változatos és aktuális témákkal tarkított évadot láthatnak hamarosan a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.