Bámulatos! Ebben a luxusotthonban él Kulcsár Edina és családja - Fotók

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
luxus fotók otthon Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több, mint két évig készült Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szigetszentmiklósi álomotthona, amibe a négytagú család tavaly nyáron költözhetett be. A fényűző luxusingatlan pedig megért minden várakozást, hiszen pazar és igazán otthonos lett a végeredmény. 

A sztárpár, Kulcsár Edina és Csuti mindketten panelban nőttek fel, ezért nagyon régóta vágytak egy kertes házra. Bár az építkezést évekkel ezelőtt elkezdték Szigetszentmiklóson, a költözésre éveket kellett várniuk. Tavaly nyáron azonban elérkezett a várva várt pillanat, amikor már négytagú családként, gyermekeikkel Medoxszal és Ninával együtt foglalták el új otthonukat.

A pazar ingatlan mindenféle igényt kielégít, tágas tereinek köszönhetően a gyerekeknek van helyük játszani és a szülőknek is bőven van lehetőségük a kikapcsolódásra.

A kertben egy hatalmas medence is helyet kapott, illetve egy jakuzzi is, ahol a házaspár kipihenheti a hét fáradalmait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.