Blake Lively kiakadt a legnagyobb ruhamárkákra

Forrás: Getty Images/Mike Coppola -
testkép szülés után Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő, Blake Lively egy éve hozta világra harmadik kislányát, Bettyt és nagyon elkeserítette, hogy szülés után nem talált a méretének megfelelő divatos ruhát.

„Nincs jó üzenete annak, amikor nem férsz bele azokba a ruhákba, melyeket az éppen divatos márkák ajánlanak. Zavaró és bántó. Azt kívánom, bárcsak egy évvel ezelőtt annyira magabiztosnak éreztem volna magam, mint most. Ez a test adott életet a kislányomnak. És ez gondoskodott a baba ellátásáról. Micsoda gyönyörű csoda. De büszkeség helyett bizonytalanságot éreztem. Egyszerűen azért, mert nem fértem bele a ruhákba. Mennyire bután hangzik így utólag" – mesélt a színésznő Instagram oldalán.

A sztármami - aki nemrég saját magából csinált viccet az oldalán -, kénytelen volt két különböző tervező ruháiból összeállítani egy olyan szettet, amiben jól érezte magát.

Forrás: Instagram/ Blake Lively

A Fallon interjúban a színésznő mesélt harmadik gyermekéről is, akinek születését nagy titokban tartották férjével, Ryan Reynolds-sal. Mivel ő a harmadik kislány a családban, két lányának meg kellett szokni a gondolatot, hogy lesz újabb kistestvérük. Bár a legidősebb lány imádja a babát, a középső kislánynak, Ineznek időre volt szüksége:

„Azt mondtam neki, hogy „tudod, meg fogod őt tanítani mindenre, amit csak tudsz. Mesélsz neki városokról, az égről, virágokról, Miki egérről és a Mikulásról, bármiről, amiről csak akarsz." És akkor azt mondta: „Eddig nem szerettem, de most már igen" – avatta be a családi életbe rajongóit az ismert filmsztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.